Terug in Maleisië
Blijf op de hoogte en volg Ton en Pauline
07 November 2014 | Maleisië, Langkawit
Vanochtend, vrijdag 7 november, moesten we om 8 uur weer bij de immigratiedienst zijn om de paspoorten gereed te maken om met de boot terug te kunnen naar langkawi, Maleisië . Maar helaas hebben we ons verslapen. We werden om 7.45 uur wakker in onze bamboo bungalow in de jungle aan het strand. Maar goed dat we gisteren al onze spullen hadden voorbereid en ingepakt. We zijn uiteindelijk rond 8.30 uur met de longtailboot naar pattaya beach gebracht en hebben daar nog heerlijk ontbeten voordat we met de ferry terug naar Maleisië gingen. Gisteren was er namelijk in heel Thailand een soort nationaal feest waarbij allerlei kleine bloemstukken voorzien van wierook en een kaarsje losgelaten worden op zee. We hebben heerlijk aan het strand genoten van lekkere drankjes, vuurspektakels en enorme gezelligheid. Dit feest vindt plaats vanwege de volle maan en men dient een soort sorry tegen het water te zeggen. We hebben ook een bloemstukje losgelaten wat Pauline had gekregen van een vriendelijke masseuse die haar twee keer een zeer professionele massage had gegeven afgelopen week. Nu zitten we dan weer in Maleisië en op dit moment aan de white coffee. Morgen vliegen we met AirAsia terug naar Kuala Lumpur vanwaar we zondag de reis terug starten. Komende dagen dus nog lekker eten en drinken.